Jump to content
Родени в България

Plamen Toni

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  2

Plamen Toni последно спечели на 8 Май 2018

Plamen Toni получи най-много харесвания!

Относно Plamen Toni

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Römerberg
 • Страна
 • Професия
  Готвач
 • Политика
  Повръща ми се

Допълнителна информация

 • Родом от
  Варна
 1. Брак в Германия

  Здравейте искам да споделя информация за тези който не знаят как стоят нещата с сключването на брак в Германия. Понеже ние също не бяхме запознати и се лутахме много, значи за сключване на брак ви трябват: Акт за раждане- преведен с апостил, или интернационален. Удостоверение за семейно положение което се взима от България в общината, например ние нямахме възможност да се приберем и упълномощихме свекърва ми. Пълномощното направихме във Франкфурт и ни излезе 60€. След това си запазихме час в общината тук където живеем. Не ви трябват свидетели! Също така и не е скъпо защото съм чела в други сайтове, в който казват че е много скъпо напротив, всичко струва само 167€ в който ви влиза формуляр В и Щам-бух, разбира се книгата е пожелание. Това е цялата информация от мен, надявам се да съм полезна на някого!
 2. Plamen Toni

 3. Разни - Честит празник!

  Малко са българите който се сещат за празници като тези и малко са тези който разбират значението му тъжно но факт
 4. Към файла Честит празник! Честит празник на всички българи по света Качен от Plamen Toni Качен на 6.09.2017 Категория Разни  
 5. Честит празник!

  Version 1.0.0

  2 сваляния

  Честит празник на всички българи по света
 6. Ами ние се намираме в село, иначе най-близкия град ние (Mannheim) работодателят ние българин, а можели ли да ми дадете някакъв линк който е свързан с тези организации благодаря ви много!
 7. Здравейте на всички искам да разкажа нещо и да ме посъветвате какво да направя преди 4месеца аз и приятелят ми дойдохме в Германия да работим в един ресторант работим уж на договор който е на мини джоб,но и така не сме виждали работим по 12 часа и ни заплащат по 500 евро на месец и квартира до сега добре но този месец разбрах че съм бременна и трябва да се осигурявам а работодателя не е съгласен и ще се наложи да напуснем, но не знаем към кого и как да се обърнем защото искаме да останем тук в Германия но не сме много наясно иначе знаем език т.е елементарни неща аз също мога да говоря английски но не знам как да си намерим квартира защото разбрах че на такъв договор не може да си наем квартира и много моля ако някой тук е запознат с това как може дасе оправим и на къде да се упътим моля да ми пише много е трудно когато не познаваш никой!
×