Jump to content

владимир радев

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Shumen
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на владимир радев

  1. Здравейте! Благодаря за отговора. За мен е без значение къде ще съм точно в германия. Искам просто да се установя там,и да взема семейството си на,по-късен етап,и да заживеем там. Знам че няма да е лесно но,едва ли не съм пренуден да се махна от нашата държава,защото няма добри условия на живот за нас младите семейства.
  2. Здравейте! От известно Време обмислям да имигрирам в Германия та въпроса ми е мога ли, да започна работа, в германия без немски език? къде и към кого трябва да се обърна и какви документи ще са ми нужни. Благодаря ви предварително.
  3. Да питам преди достигането на пенсионна възраст
  4. Може ли някой да ми каже нещо повече спрямо пенсионирането в чужбина
  5. Искам да знам дали човек ако се премести да живее в друга държава от ЕС. Дали ще има право на инв. Пенсия с ТЕЛК от БГ. И какво е нужно да се направи и какви дукоменти са нужни..
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..