Jump to content
Родени в България

Люси

Потребител
 • Мнения

  28
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  4

Люси последно спечели на 14 Април

Люси получи най-много харесвания!

Относно Люси

 • Ранг
  Член

Обща нформация

 • Град
  София
 • Страна
 1. Добър вечер ,мили хора. Моля помогнете ми да разбера как правилно да се попълни този лист, който прати фамилиен касе заедно с Антрага. Преди това пратихме Anlage на детето, навършило 18 год. Отговора беше че са получили доказателства ,но искат и Антраг. Попълнихме Антрага. Само се затруднявам в този лист.
 2. Благодаря сьрдечно за помощта на всички участници, които се отзоваха. Пратихме ги и всичко е наред. Сърдечно благодаря. Дано винаги да оставаме отзивчиви.
 3. За съжаление не можах да го открия на български в сайта kindergeld. И тук в сайта не го намерих.
 4. може ли да ме ориентирате къде да се намери двуезичен Erklärung zum Ausbildungsverhältnis . Пратиха ни го на немски. И ли поне да има къде да видим как се попълва
 5. Да ,така е. Обаче проблемът е в това ,че формуляра пратиха само на немски ,а на директорката трябва да гсе даде с превод ,или поне да бъде на два езика: български и немски. От къде може да се вземе такъв?
 6. От Фамилиенкасе ни пратиха точно Schulbescheinigung с имената на детето. Дали е възможно самоволно да пратим попълнен KG55a_bg?
 7. става дума за два формулара, които не мога да ги намеря на български: Schulbescheinigung и Erklärung zum Ausbildungsverhältnis
 8. Здравейте. Получихме едни формулари от Фамилиенкасе , които трябва да се попълнят . Обикновено сама се справях до сега. Обаче сега дойдоха нови ,с които не мога да се справя. Моля ,помогнете да ги попълним. Свързано е с детето ни ,което навършва 18 години на 24 януари ,той е ученик в България. Имаме малко дни за да ги пратим онлайн попълнени. Моля за помощ срещу заплащане. Аз мога да пратя сканираните формулари.
 9. KG55a-bg / KG 55a-bg

  Много благодаря ,след дълго търсене намерих го тук.
 10. вече го намерих, благодаря ви. Но дали е все още актуален този формуляр, който е от 2013 г?
 11. Здравейте скъпи хора. Не мога да намеря формуляр KG55a-bg Удостоверение за посещаване на училище и висше учебно заведение извън Германия. Срещнах в търсачката ,че на този сайт го има. Много моля: помогнете да го намеря спешно. Нужен е да го дадем за попълване в български университет, където следва 1 курс
×