Jump to content

Люси

Потребител
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дни на първо място

    4

Люси последно спечели на 14 Април 2023

Люси получи най-много харесвания!

Обща нформация

  • Град
    София
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Люси

  1. Здравейте мили хора. Извинете че питам, но не намерих точната информация в сайта. Моля , помогнете, какъв формуляр сега се изисква от фамилиенкасе за студентка ,която следва в БГ. Може ли да се изтегли някъде?
  2. вече го намерих, благодаря ви. Но дали е все още актуален този формуляр, който е от 2013 г?
  3. Добър вечер ,мили хора. Моля помогнете ми да разбера как правилно да се попълни този лист, който прати фамилиен касе заедно с Антрага. Преди това пратихме Anlage на детето, навършило 18 год. Отговора беше че са получили доказателства ,но искат и Антраг. Попълнихме Антрага. Само се затруднявам в този лист.
  4. Благодаря сьрдечно за помощта на всички участници, които се отзоваха. Пратихме ги и всичко е наред. Сърдечно благодаря. Дано винаги да оставаме отзивчиви.
  5. може ли да ме ориентирате къде да се намери двуезичен Erklärung zum Ausbildungsverhältnis . Пратиха ни го на немски. И ли поне да има къде да видим как се попълва
  6. Да ,така е. Обаче проблемът е в това ,че формуляра пратиха само на немски ,а на директорката трябва да гсе даде с превод ,или поне да бъде на два езика: български и немски. От къде може да се вземе такъв?
  7. От Фамилиенкасе ни пратиха точно Schulbescheinigung с имената на детето. Дали е възможно самоволно да пратим попълнен KG55a_bg?
  8. Здравейте. Получихме едни формулари от Фамилиенкасе , които трябва да се попълнят . Обикновено сама се справях до сега. Обаче сега дойдоха нови ,с които не мога да се справя. Моля ,помогнете да ги попълним. Свързано е с детето ни ,което навършва 18 години на 24 януари ,той е ученик в България. Имаме малко дни за да ги пратим онлайн попълнени. Моля за помощ срещу заплащане. Аз мога да пратя сканираните формулари.
    Много благодаря ,след дълго търсене намерих го тук.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..