Jump to content

mimile

Потребител
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Grenzach-Wyhlen
  • Страна
    DE

Последни посетители

554 профилни разглеждания

Постиженията на mimile

  1. Търся работа ,която да не изисква много езика,поне за сега,защото сега го доучвам,тъй като само в училище съм го учила,/но с желание/ ,часовете нямат значение ,може би в производство,склад,кухня или нещо подобно.На ясно съм ,че едва ли ще си намеря нещо без език,но знам ,че има и такива места за работа,която не се изисква чак толкова езика.
  2. Благодаря много на всички ,които се отзоваха да отговорят на темата ми,явно нещо системата им е ...,,различна,, и трябва да потърся решение на място! Поздрави на всички!
  3. Много ,Благодаря и на Вас за мнението Ви! Ок, а след като веднъж съм ги подала няма ли да има проблем ,че отново ги подавам или те ще ми кажат,че трябва повторно да ги подам и то само за другото дете?
  4. Благодаря и на Вас за отговора,но просто ми е много въпросително как с един документ, в който пише да изброя децата си ,само за едното получих детски веднага,а за другото...нищо.Благодаря, Ви, все пак за бързото мнение. Поздрави!
  5. Благодаря за отговора,но в документа имаше таблица ,в която пишеш колко деца имаш и техните дати на раждане и от кога са в Германия/в смисъл можеш да попълваш за повече от едно дете/!
  6. Здравейте на всички! Искам да попитам дали има случай като моя,а именно - подадохме документи за детските тук в Германия,където и живеем ,,за двете ни деца заедно в един документ ,а получихме само за едното дете ,което е дори по голямо от другото!?!Вече измина месец от получаването на детските на едното дете,а за другото нищо! Благодаря за вниманието!
  7. Сърдечно, Ви, благодаря за съвета! А, за работа къде да потърся в тукашни сайтове за работа ли?
  8. Здравейте, на всички! Интересува ме следното: Живея със съпруга си и двете ни деца в Германия Grenzach-Wyhlen ,аз и децата от два месеца,а съпруга ми от 10месеца.Той работи с немски договор ,а аз още нямам работа.Имаме квартира и адресна регистрация,децата започнаха училище ,въпросът ми обаче е - аз трябва ли да се записвам отделно в здравната каса или можем да ползваме аз и децата неговото осигуряване и въобще как трябва да постъпим в този случай и също ще съм много благодарна,ако ме посъветвате и какво да направя за да си намеря по скоро работа.Въобще всеки съвет ще ми е от полза! Предварително Благодаря,на всеки ,който ме посъветва какъв е реда и как е най-удачно да постъпим!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..