Jump to content

planish

Потребител
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Khabul
  • Страна
    AF

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на planish

  1. Здравейте, И на мен ми искат същият документ. Случайно да успяхте да намерите този KG 53-BG? Ако да, то ви бих безкрайно благодарен да постнете линк/пдф файла. Благодаря!
  2. Здравейте! Много полезен форум! Имам следният казус: работя на постоянен договор в Герммания. Жена ми (в момента в майчинство иначе на постоянен тр.договор в Бг) и малкото ни дете са в България. Преди 2 месеца от името на жена ми подадохме необходимите документи за детски надбавки. Днес са ни изпратили отговор, че ги отказват, защото тя не живее в Германия и не е данъчно задължена там. Имаме един месец за обжалване. Дали има начин и с какви аргументи бихме могли да обжалваме това решение? Дали някой да познава добър адвокат, който би свършил работа? Благодаря предварително!
  3. Здравейте. Това е първият ми пост в този супер полезен форум. Изчетох доста постове тук, но не намерих някой с моят казус: От скоро получих немско гражданство, но си запазих и българското разбира се. Аз работя в Германия на временен трудов договор, който евентуално другата година ще стане постоянен. Разведен съм и двете ми деца живеят с майка си в България. Тя работи на постоянен трудов договор и съответно получава детски надбавки. Въпросът ми е дали имам право на Kindergeld в Германия, въпреки всички тези обстоятелства?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..