Jump to content

Yunga

Потребител
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yunga

  1. Здравейте , Първо благодаря за тази дискусия. Аз от скоро се преместих в Германия и вече си имам постоянен адрес и понеже си направих малко връзки с няколко Холандски фирми искам да си продължа да работя за тях. Моят въпрос е какво трябва да направя за да работя в Холандия за Холандска фирма? Гевербе ли трябва да си отворя или нещо друго? Имате ли познати консултанти,счетоводители,данъчни специалисти и най-важното колеги дето си работят като самоосигоряващ се.Ако можете да ми дадете техен номер за връзка или e-Mail! Нуждая се спешно от помощ. Ще ви бъда много благодарен ако можете да сторите нещо по темата!!!
  2. Ако можете да ми дадете определен сайт с такива консултанти дето говорят Български ще ви бъда благодарен.
  3. Здравейте сънарадоднци от 1 Ноември ми предстои да се преместя от Холандия в Германия и официалният ми адрес ще бъде в Германия. Въпросът ми е следния какво трябва да направя за да работя в Холандия ,като гевербе ( Gewerbe ) - самоосигоряващ се в Германия.? От къде трябва да почна , имали инстутуции , които дават консултации по тази тема? Колко е логично и дали ще ми се отрази негативно нещо ако работя така? Аз ще живея в района на Nordrhein-Westfalen. Ако има нещо дето съм изпуснал ,забравил и т.н. моля и вие добавете нещо към темата. Балгодаря ви Предварително. Поздрави...
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..