Jump to content

Karina Yordanova1992

Потребител
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Sofia
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Karina Yordanova1992

  1. Човек, излагаш се! Хаха! Не си за тук щом не можеш да се владееш! Хората задават всякакви въпроси, така че пак казвам ИМАШ НУЖДА ОТ ФЕЙСБУК. Объркал си форума с друга платформа
  2. Благодаря Ви отново за адекватните съвети! Ще се консултирам и в посолството! Желая Ви всичко добро!
  3. Питам, защото ми казаха, че от Германия към България може само с паспорт! Иначе ми е ясно, че наобратно ми трябва пълномощно! Ain Stein нещо имаш проблем с нервите ми се струва. Май си търсиш с кого да се караш. Я по-добре влез във фейсбук и хейтни някой пост да се успокоиш малко!
  4. Благодаря Ви! За връщане към Германия, знам че не мога без пълномощно, но една българка от тук (Германия) ми каза, че е пътувала сама с бебето си към България само с паспорт. Но това е било преди около 2 години, та се чудех дали някой има по-прясна информация.
  5. Здравейте! Моля за съдействие. Ще пътувам от Германия към България сама с бебе. В този случей трябва ли ми пълномощно от бащата или само паспорт?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..