Jump to content
Родени в България

hqcorp

Потребител
 • Мнения

  13
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно hqcorp

 • Ранг
  Член

Обща нформация

 • Град
  Hamburg
 • Страна
 1. Напускам квартира !

  При условие че намериш наемател, останалото е договорка. Новия наемател плаща калциона на теб, ако калциона е в банка, тогава ще си го получиш като се развали договора т.е. след 3 месеца. Или новия плаща първите 3 наема на теб и ти на хазяина или хазяина разваля договора и подписва нов. По принцип дългия период на кундигунг е добре, това е гаранция че няма да те изхвърлят от днес за утре. Аз търся с години и ефекта е плачевен, а ако трябва да търся за месец-два или да спя на улицата ... деа тоя фашистан !
 2. Немски пари от българската борса!

  И това само за да ме гледат 1% по-малко пренебрежително по гишетата...
 3. Немски пари от българската борса!

  И аз така знам че те заливат с писма оферти термини за работа и не можеш да мръднеш камоли да се прибереш ама факт! Някаква друга схема е, аз лично никога не съм мислил да вися на системата но например за тези 9 мес мога да науча немския в БГ. Ако разбера подробности ще пиша!
 4. Немски пари от българската борса!

  Не знам дали е същото, но много мои познати, работили в Германия намериха начин да напуснат(или да се съкратят), да се отрегистрират, да отпишат здравна каса и т.н. без да спират банковата сметка. След което се прибират в България и получават пари от Германия на немската сметка не знам точно от къде трудова борса или другаде в продължение на 9месеца или година. Нямат деца и не са женени. Мислех че е дупка в системата. Та ако е същото, къде е уловката? Ако се отрегистрираш, отпадаш от възможността за гражданство, а какво става с трудовия стаж през тези месеци? След този период може ли пак да се регистрираш, да работиш и какво става ако попълниш щоерклерунг?
 5. добре че споменахте иначе ние с Adblocker нямаше и да разберем!
 6. Никой не ще да изкара 100 евро за половин час.
 7. Търся Българин веломайстор където и да е в Германия!
 8. Моите впечатления от германците

  Понеже тук са само километрични постове, ще кажа всичко в 1 изречение: Мързеливи, скатаващи и глупави са немците! Навсякъде работя на 50% капацитет, постоянно се изумяват колко много работят Българите а аз виждам скатавки мърморещи за заплати. ... И аз съм единствения които има положително уберщунде и идва на работа навреме...
 9. Попаднах на

  Знаем,че ЕС ни е за гаргара и без това,мерси! Ходил ли си на лекар в бг да ти кажат "плати си осигуровките и пак ела" ?
 10. Здравейте, ако някой случайно работи или най-добре има сервиз за колелета в Хамбург +-50км моля да напише едно съобщение. Искам да се уговорим в удобен за вас ден/час за смяна на касета венци,верига и дреболии, да свършим работата и да ползвам услугите занапред вместо да правя термини за 2-3 месеца напред, да дам шапка пари и работата да е свършена през пръсти в калпавите немски сервизи! Благодаря!
 11. давам 20 евро на месец за парола на vodafone hotspot плюс български (мой личен) VPN акаунт! Да ми пише на лично абонат на водафон германия без значение къде се намира! Благодаря!
 12. Приятелю, Уверявам те че съм пробвал почти всичко, ако имах телефонна линия да съм си решил проблема хиляда пъти досега! О2 дават офертата само на техни стари клиенти, питал съм 10 пъти на различни офиси.
 13. Здравейте на всички! Ако някой в Германия ползва DSL на Vodafone и има право на хотспот акаунти, моля да ми даде един! Плащам по 15евро на месец по конто! Пишете тук или на лично . Благодаря ви много предварително!!!
×