Jump to content
Родени в България

Теми • Последни мнения

  • Хм, някой така като започне да ми пуска такива видея за Германия или други източно европейски страни се чудя дали е пътувал из България. Аз, като човек който е живял в повече от 5 града по повече от година в България, смея да кажа, че имам опит...и картинката прави всичко което се вижда по-горе да изглежда като разходка в парка...Има места където е просто БРУТАЛНО. Работата ми беше свързана с много пътуване и просто се нагледах на за съжаление тази омразна за мен дума МИЗЕРИЯ и ИЗРОДИ. Тези изнасилвания, побоища, боклуци, градове на "Живите мъртви", не са сценарии или просто нещо рядко срещано на 1-2 места, а са масови прояви и места в цяла България....Райони като М.Търново, Радомир, Лом, някой села в централен Балкан и в Родопите...гледките са направо потресаващи...Като караш иначе само по "новите" магистрали всичко изглежда сякаш тъкмо е потръгнало....
  • Е всичко е въпрос на гледна точка и две видеа не са критерии. Зависи къде живееш в Германия, защото разликата е огромна, все едно в България да сравниш София с някое гето. Важно е къде се чувстваш добре, къде имаш работа и спокойствие. Какви са приоритетите ти. 
  • Гледах тази вече две видеа - та какво е положението в момента?

    Ich bitte um Vergebung - BRIEF AN DEUTSCHLAND - ein Kurzfilm von Imad Karim
   Sexuelle Übergriffe und Einbrüche durch Flüchtlinge in Peutenhausen: Ein Dorf in Angst  
  • Три пъти съм съдил немци.Само веднъж загубих.После ответната страна ми каза, че адвоката ми не е за тази професия и ако беше някой друг щели да загубят!
   Щом викаш, че няма да ми върнат кауциона.И трябва две любовници опц квартири едновременно да ги издържам.Има вариант чрез съда да спечеля или загубя.Или пък, ако чуе дъртия му козел да даде парите-кой знае!
  • Качих във файловата база формуляр KG80. Той е изключително полезен за онези, на които е им омръзнало писмата на Familienkasse или да закъсняват със седмици, или изобщо да не пристигат. Формулярът се попълва и изпраща на регионалната Familienkasse. С попълнената декларация се съгласявате Familienkasse да ви изпраща коресподенцията по електронен път на посочен от вас адрес. Няма бавене, няма размотаване.  При попълването на формуляра има някои особености. Ако срещнете трудност, не се притеснявайте да попитате.
×