Jump to content

nosense

Потребител
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Файлове от nosense

 1. Пол Кристофър - Серия „Фин Райън“

  Серия "Фин Райън" 
  1 Бележникът на Микеланджело, Michelangelo's Notebook (2005)
  2 Евангелието на Луцифер, The Lucifer Gospel (2006)
  3 Призракът на Рембранд, Rembrandt's Ghost (2007)
   

  30 downloads

     (0 отзива)

  Обновен

 2. Джеймс Ролинс - Серия „Орденът на Сангвинистите“

  Серия „Орденът на Сангвинистите“ 
  1 Кървавото евангелие, The Blood Gospel (2013)
  2 Невинна кръв, Innocent Blood (2013)
  3 Пъклена кръв, Blood Infernal (2015)

  348 downloads

     (0 отзива)

  Обновен

 3. Матю Райли - Храмът на инките

  Един камък, в края на 20. век, може да се използва за създаването на съвършено ново оръжие. Дълбоко в перуанските джунгли започва надпреварата на века. Надпревара за откриването на легендарен идол на инките - идол, направен от странен камък. Американците искат този идол на всяка цена… Искат го и други… Единствените следи за идола се крият в ръкопис отпреди четиристотин години.
  Професор Уилям Рейс - млад лингвист, е принуден въпреки нежеланието си да преведе ръкописа и да насочи военните към идола.
  И така започва операцията. Операция, която ще отведе Рейс и неговите спътници при тайнствен храм в подножието на Андите. Храм, в който дебне опасност. Но едва когато го отварят, те откриват, че са нарушили едно златно правило...
  Някои врати трябва да останат затворени!

  11 downloads

     (0 отзива)

  Публикуван

 4. Ейдриън д'Аже - Кодексът на маите

  В джунглите на Гватемала е скрит Кодексът на маите – древен документ, съдържащ страховито предупреждение за нашата цивилизация. Археоложката Алета Вайцман го търси отчаяно, но във Вашингтон и Рим никак не им харесва това. Агентът от ЦРУ Къртис О’Конър е изпратен да я убие, но става неин съюзник.
  И двамата знаят, че Земята ще се изравни с гигантска черна дупка в центъра на Млечния път в деня на зимното слънцестоене – 21 декември 2012 година, точно както маите са предсказали. Възможно ли да се изместят географските полюси? Но ако намирането на кодекса може да предотврати глобална катастрофа, защо някои във Ватикана и в ЦРУ са решили той да остане недостъпен завинаги?
  Времето изтича за Вайцман и О’Конър, а залогът е самото бъдеще на човечеството. От нацистка Германия до днешен Вашингтон, от Ватикана до Храма на изгубения свят в джунглите на Централна Америка, Ейдриън д’Аже ни повежда на стремително пътешествие по следите на кодекса, преди да е станало твърде късно.

  34 downloads

     (0 отзива)

  Публикуван

×
×
 • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..