Jump to content

Стаж за студентка по право в гр. Ерланген или гр. Нюрнберг

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, 

имам нужда от консултация и съдействие. Дъщеря ми  учи в гр. Ерланген право и ще и трябва лятото да изкара стаж  от 4 седмици в някоя адвокатска кантора. Моля за съдействие и препоръки за такава кантора, но в Ерланген или Нюрнберг. За друг град няма да се справим финансово. Надявам се и да намери работа в такава кантора и още от сега, като ....например да подрежда папки или да въвежда някаква информация в база данни. Благодаря за отделеното време и се надявам на помощ!

• Отговори 1
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Най-активни в темата

Най-активни дни

Отговор

Здравейте Ani_ Bolen,

надявам се дъщеря ви успее да намери по-скоро подходящо за нея място. Ние също се опитаме да допринесем нещо, доколкото е по силите ни. На мен обаче не са ми ясни следните неща и ще ви моля за пояснение. Има ли дъщеря ви специални предпочитания към адвокатската кантора, като например в нея да има български адвокат? Или например - непременно в адвокатска кантора ли трябва да се проведе стажа, някое от местните съдилища не са ли вариант?

За момента нямам нищо конкретно предвид и просто питам ...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..