Jump to content

Търси се човек за съдействие с превод в Marienkrankenhaus Hamburg

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

с мен се свърза наша сънародничка, чиято сестра след припадък е приета по спешност в Marienkrankenhaus Hamburg. Единственото, което роднините й в България са научили е, че в момента жената е поставена от лекарите в изкуствена кома. Тя е пристигнала в Германия преди 2-3 седмици и все още има само българска здравна осигуровка. За съжаление при нея няма близък/познат, който да говори немски език и да може да съдейства на персонала по отношение уточняване на здравноосигурителния й статус.

Молбата на роднините е ако има човек в Хамбург, който има възможност да отдели 1-2 часа от личното си време (дори и срещу заплащане), да посети болницата и да съдейства при комуникацията с медицинския персонал.

Аз лично се надявам, че ще се намери такъв човек в Хамбург и по тази причина пускам съобщение във форума ни. Пишете ми, ако познавате български лекари, работещи в тази болница или имате идея как по друг начин може да се помогне.

До скоро ...

• Отговори 2
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Най-активни в темата

• Администратор
Отговор

Специални благодарности на госпожа Мария Щурм от Хамбург, която отдели от времето си и помогна много в тази тежка ситуация. Стискаме палци и пожелаваме скорошно оздравяване на нашата болна сънародничка.

Отговор

Специални благодарности на госпожа Мария Щурм от Хамбург, която отдели от времето си и помогна много в тази тежка ситуация. Стискаме палци и пожелаваме скорошно оздравяване на нашата болна сънародничка.

Приятно изненадан съм от активността, която малкият ни форум показа, конкретно по проблема на Тони. Сигурен съм, че с общи усилия ще успеем да решим административните проблеми, пред които са изправени близките й, като изясняване на здравноосигурителен статус, комуникация с медицинския персонал и т.н.

Остава да се надяваме, че Тони ще успее с лекарска помощ да излезе от това тежко състояние. Изказвам личната си благодарност на Мария Щурм и Александър Узунов, които показват изключителна съпричастност и продължават да отделят от личното си време, за да помогнат на място.

Бъдете здрави!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..