Jump to content

Работа за чистачи/ки в Германия

Recommended Posts

Публикувано

Когато бях на зор съм работил в тази фирма и съм доволен. Коректни са и заплащането е много добро. Фирмата се казва CleanAgents - https://cleanagents.com/. Всичко е онлайн. За да започнете трябва да се регистрирате тук: https://cleanagents.com/en/pages/join_us

Ще ви трябва Гевербе, снимка и паспорт. Може да използвате и английски или руски.

• Отговори 8
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни в темата

Отговор

Търся работа за приятелка на 38 г. е от 2-ва месеца живее и е регистрирана при мен в Хамбург,ако някоѝ знае нещо в сверата за чистене,камериерка или складовата продукция моля ви нека сподели.Иначе е упорита и способна учи усилено немски език от интернет онлаѝн саѝтове но както сами знаете всяко начало е трудно.Благодаря ви предварително.

• 7 months later...
Отговор

Здравейте,искам да питам може ли гевербето да е трокенбау и може ли да се работи само събота и неделя като допълнителна работа.

Благодаря предварително за отговора!

Отговор

Здравейте,искам да питам може ли гевербето да е трокенбау и може ли да се работи само събота и неделя като допълнителна работа.

Там ги интересува да имате данъчен номер за да можете да пускате фактури. И аз бях с гевербе за трокенбау. Всъщност по време на регитрацията изискват копие на документите така, че ако има проблем те ще ви кажат. Успех!

Отговор

а някъкви неща изискват ли когато те пращат на обект,препарати четки и прочие и каква е ставката на час която зашлащат?извинявам се предварително че задавам толкова въпроси но съм се парил вече и съм предпазлив

Отговор

а някъкви неща изискват ли когато те пращат на обект,препарати четки и прочие и каква е ставката на час която зашлащат?извинявам се предварително че задавам толкова въпроси но съм се парил вече и съм предпазлив

Всички сме се парили, но едно нещо за да има стойност трябва и собствено участие. С други думи, направете си труда да проучите условията, има ги в посочените линкове. Не съм представител на тези сайтове, нито рекламен агент, посочил съм информацията за хора в нужда, а когато човек е в нужда прави всичко необходимо за да се справи.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..