Jump to content

Търся работа в Германия

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, аз съм момче на 27 г. без голям опит. Търся работа в Германия, без значение от града. Владея отлично немски и имам документи (без гевербе), тъй като преди около година съм работил. Ако някой може да помогне, моля да пише на лични. Благодаря.

• Отговори 2
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Най-активни в темата

Отговор

Моят съвет е преди да се обръщате към посредници за работа, обяви и т.н., щом владеете немски, да се обадите директно в Bundesagentur für Arbeit - www.arbeitsagentur.de. Има телефон за избиране от чужбина - +49 911 12031010. Там доста добронамерено ще ви обяснят всичко свързано с възможности за работа тук в Германия. Можете, дори, директно от Бг да си търсите работа в базата им данни, която в момента съдържа над 800 хиляди обяви за работа. Що се отнася до избор на град - От Хамбург по убаво нема! :)

П.С. - Човек на 27 вече не е момче.

• 1 month later...
Отговор

Здравейте, аз съм момче на 27 г. без голям опит. Търся работа в Германия, без значение от града. Владея отлично немски и имам документи (без гевербе), тъй като преди около година съм работил. Ако някой може да помогне, моля да пише на лични. Благодаря.

Здравейте doliviano, от съобщението ви не ми стана ясно къде се намирате в момента - в Германия или България?

И още неща - в каква област все пак търсите реализацията си?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..