Jump to content

Gesundheitsbonus ....печати ако сте били на прегледи

Recommended Posts

Публикувано

Исках да ви обърна внимание по този въпрос, ако не знаете много от Касите имат тази политика, бланката се изтегля от сайта на касата и профилактичен преглед, стоматолог, почистване на зъбен камък, ваксинация спорт, курсове в областта на здравната тематика ви носи финансово изражение. Поставят се печати, изпраща се на Касата и ви превиждат парите по сметката. При някой каси трябва този доход да се приложи към данъчната декларация при други не. При нас всеки печат е 30 Е.

Отговор

Имах една позната, която стриктно спазваше това с прегледите и се хвалеше с това, че получава по едно безплатно пълно почистване на зъби. А лично не си падам по подобни неща, но да, има смисъл.

Исках да споделя това, че преди години, когато работех само с гевербе Techniker Krankenkasse ми даваше подарък 10 евро на месец за това, че съм техен клиент. Това важи само за фирмени застраховки, но помня, че когато получих накуп 120 евро, при тогавашното безпаричие, бях много приятно изненадан.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..