Jump to content

Recommended Posts

• Отговори 2
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Отговор
On 2/4/2025 at 6:25 PM, Aleksander said:

Честно казано, надявам се една голяма част от сганта смучеща от Jobcenter да изчезне.

Значи върти го, печи го - балканджийската завист остава.Уредил се човекът, а ти не.
На  мен не ми пречи, че им дават пари, защото една от удържаните такси които плаща човек когато работи е за социал.Така че немците да не се правят на ощипани моми.Ще плащат.
И друго в тяхната конституция член 7 е имплантирана тази пара за народа.
Не могат конституцията да променят.От 80 милиона само 5-6 милиона са на социал.3 милиона немци, 1.5 милиона немски турци.Не всички са на пълен социал.
Ако ти дават 80 евро пак си им в статистиката.Българите са най-малко по численост на социал.Пред нас са поляци, италианци, чехи,сега и украинци.
Но пресата, която е лъжлива пише бугари и румънци.
Парите дето дадоха за войната в Украйна поне 200 години щяха да бъдат раздавани от социала.
Ама не! И вестниците списуват, колко нехуманно е да си на социал.
като следното:Богатите, казват, колко хубаво е да си беден.
Лентяите пък афишират, че трябва да се работи.Неща не присъщи на тях-сиреч дезинформация.
Аз се ядосвам, че взимащите социал не помагат на другите да взимат.
Аз докато се кача на социалния клон, доста време мина.Но поне съм разсеяно-наблудателен и добих някакъв опит.Имам познат живее сам в апартамента на баща си и му плащат наема от социала.Бащата избегал с друга жена в другия имот.
Една руска-немкиня служителка на социала вика що не се върнем в България.
Аз и викам, че тя не определя кой къде ще мигрира.А после си спомням как Сталин ги депортира в Казахстан.Относно социала, едно ме  е яд, 563 евро си стоят откак почна войната.
Аз не поддържам войната.За никой не съм, но истината е видимо горчива за немците.Путин ще разделя баницата.Уф забравих да пусна впн, поне щази да не ме хване.Да направя реклама
Deutchland uber ales!Всички бежанци вън.Германия за Европейците.!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..