avatar_rodenivbg

Сътресения и технически проблеми

Започната от rodenivbg, 15 Юни 2024 17:43:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rodenivbgTopic starter

Скъпи съфорумци,

последните няколко дни бяха изпълнени с много напрежение. Поради постоянни проблеми с доставчика на хостинг услуги най-после се взе решение за преместването на сайта извън България. Това бе съпроводено с много и напълно ненужни проблеми. Един от тях беше, че благодарение на NS1.bg преместването на домейна, вместо обичайните 24 часа, отне почти седмица, да не споменаваме, че адресът сочеше към друг сайт (https://ace-tm.com/)?!? и т.н. и т.н.

Също така структурата и външният вид на форума, както и повечето функции бяха променени като форума бе конвертиран в друг скрипт. Това се наложи заради високите цени за подръжка на досегашната платформа. Това доведе до някои много негативни последици и технически проблеми. Работи се по тяхното отстраняване. Основният проблем за сега е да се възстановят документите.

Надяваме се, че всичко ще се нормализира скоро. СЪщо така скоро ще бъде оповестен и новият проект, който ще бъде продължение на идеята на форума.

С уважение,
Родени в България


rodenivbgTopic starter

Ако имате проблеми с логванете в сайта просто кликнете върху "Забравена парола" и следвайте инструкциите за нова парола.


При проблеми с логванете кликнете върху "Забравена парола"!