Jump to content

Гани

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Гани

  1. Ние имаме всичко .. безсрочни договори и не сме в Шуфа .. но сме от 9 м в Германия .. а все чета , че ни трябва минимум година ... и че няма да стане... Дали имаме шанс с 9 месечно пребиваване ... или да изчакме да направим 1 гд?
  2. Здравейте , искам да запитам знаете ли как стоят нещата и каква са абсолютно важните и сигурни критерии за да вземем кола от автокъща II-ра ръка на изплащане..? Благодаря Ви! **
  3. Bayern Надявам се .. Получили за писмото на 05.11 и сега чакам отговор , дано адресните рег. и щое номерата докажат че всички сме тук и на един адрес
  4. Здравейте, моля ви за съвет или и информация отностно детските надбавки. Казусът е следния..: Мъжа ми е в Германия от Май месец 2018. Работи и има адресна рег от Юни 2018. Всички документи нужни и изискъни е подал края на септември месец. Ние с децата през това време сме в БГ . Октомври ние с децата пристигаме и две седмици по-късно получаваме превод на детски за период от 3 м. назад (Юни, юли и Август) В писмото пише че сме удобрени за надбавките само за този период .. и един вид за напред няма да получаваме както и стана .. Имам право на опровержвние.. Върнала съм им писмото с прекрвпени адресни регистрации , че децата са вече тук и щое номера Незнам какъв е проблема за да не ни плащат за напред..
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..