Jump to content

Пътеводител за живот и работа в Германия 1.0.0

   (0 отзива)

1 Снимка на екрана

За този файл

Поради голямото търсене на информация относно живота и работата в Германия беше издаден настоящия двуезичен пътеводител, чието предназначение е да осигури ориентация. От кръга на заинтересованите страни беше сформирана работна група, която събра важна информация по въпроси като пребиваване в Германия, насърчаване на езиковите умения, настаняване, работа в Германия, деца, училище, образование, здравно и социално осигуряване, социално подпомагане, свободно време, мрежи в социалното пространство.

Пътеводителят се радва на голяма популярност в страната и чужбина, и е издаван многократно. Установяваме, че всички новозаселили се граждани на ЕС се нуждаят от информация на родния си език. Необходимо беше пътеводителят да се преведе на различни езици, тъй като той дава достъп до важна информация и улеснява интеграцията на новозаселилите се в Германия граждани.


Потребителски мнения

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

There are no reviews to display.

×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..