Jump to content

1 Снимка на екрана

За този файл

Молба за отпускане на семейни обезщетения (детски надбавки) в държавата-членка, в която живеят членовете на семейството

Формулярът се прилага при подаване на документи за детски надбавки в чужбина, когато детето/децата все още живеят в България. За повече информация вижте темата Подаване на документи за детски надбавки (Kindergeld)


Потребителски мнения

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

Magy

   3 от 3 потребители смята коментара за полезен 3 / 3 потребители

Здравейте искам да попитам как и къде да испратя документите е411 ,е401 ,не знам как да ги попълня и на кой адрес да ги испратя ,моли кажете ако знаете и друго искам да кажа ,че синът ми се води на мое име и фамилия   моля ви пишете ми къде и как да попълня документите и къде да ги испратя дайте ми адрес благодаря..

Link to review
Росен Арабаджиев

· Редактирано от Крякащата тайфа

   1 от 1 потребител смята коментара за полезен 1 / 1 потребител

Здравейте Valentina Zlateva,

на много скрито място сте поставила коментара си и лично аз съвсем случайно го забелязах. Ако все още имате интерес към тази тема, пишете на администратора на форума да направи подфорум "Холандия" (или може би Нидерландия), а вие после пуснете специална тема там. Току-виж се намерили потребители, които знаят подробности и ви отговорят.

За момента мога само най-общо да ви кажа, че правилата са почти същите, като при детските надбавки в Германия. Почти 100% съм сигурен, че родителите, чиито деца не живеят в Холандия, също имат право да получават детски надбавки за тях, ако са от страни-членки на Европейския съюз.

Link to review

А как стои въпросът с Холандия .Съпругът ми работи и се самоосигурява там.Аз и детето сме в България ,дали има право на детски

 

Link to review
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..