Jump to content

Людмил Качивелов

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дни на първо място

    3

Людмил Качивелов последно спечели на 16 Февруари 2020

Людмил Качивелов получи най-много харесвания!

Обща нформация

  • Град
    добрич
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Людмил Качивелов

  1. Уважавам решението на този човек,постъпил е правилно,защото е послушал душата си.И си мисля,колко ли ще го последват? Аз съм един от тях,въпрос на време е.След 15 години в чужбина,добри години не отричам, осъзнах, че да бъдеш мил на някого е по-важно от това да си с пълен стомах.Никой ,чийто стомах не заиграе и чиито очи се не напълнят при мисълта за родното място,близките и приятелите няма да ни разбере.Няма и нужда.Днес в България със всякакви средства, пълни неграмотници се опитват да промиват младите мозъци,и за съжаление успяват.Обезличават род,родина,история,традиции.Аз съм на 46.Не мога да седя отстрани и да гледам безучастно това.Днес възпитанието е различно,вярно е,но в никакъв случай по– добро от това през 80,90 години.Днес младото поколение не милее,непрекъснато облъчвано от всякъде.Да Германия е много добре уредена страна,спор няма,но тя винаги ще ни бъде мащеха,поне на тези които сме Родени в България.Нашата градина е време да прекопаем,тукашната,немската е прекопана и винаги ще бъде.Трудно е да се говори за тези неща,по добре да спра и да остана неразбран,но верен на душата си.
  2. Здравейте fff223, При мен нещата се развиха по различен начин.Аз не съм изпращал тези формуляри в БГ. Когато аз подавах документи за текущите детски децата ни вече бяха в Германия . Единствения документ който сме вадили от БГ, освен разбира се актовете за раждане, беше удостоверение от соц.грижи,че децата не са получавали детски за периода за който са и детските със задна дата в Германия.Когато получихме потвърждение за текущите детски, във същото писмо бяхме уведомени , че ще получим друго писмо свързано с миналия период.и така една година чакане звънене , питане.Един месец преди пристигането на решението за тези със задна дата, дойде друго писмо с три въпроса на които трябваше да отговорим, като на два от тях отговорихме писмено, а третия изискваха отново удостоверение за неполучаване на детски в БГ за периода отнасящ се тези в Германия със задна дата.Тъй като ние вече го имахме от първоначалното подаване, просто им го изпратихме още веднъж, като ги помолихме след като го получат да си направят копие и да ни върнат оригинала.разбира се те го върнаха и това беше всичко.звънях още два пъти, на което ми отговориха, че остават три седмици до отговора,и не излъгаха. Но съм сигурен, че вашият случай е различен, защото семейните положения към подаване на документите са различни и се подхожда по различен начин. желая ви успех и търпение.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..