Jump to content

Zastrahovki.ffm

Потребител
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  2

Zastrahovki.ffm последно спечели на 29 Март 2018

Zastrahovki.ffm получи най-много харесвания!

Обща нформация

 • Град
  Frankfurt am Main
 • Страна
  DE

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Zastrahovki.ffm

 1. Здравейте, Частната гражданска застраховка (Private Haftpflichtversicherung) Е една от най-важните застраховки, която ви помага в случайте на неволно или волно, но не и умишлено, нанасяне на щети на трети лица, техни предмети или тяхното имуществено състояние. Според немското законодателство, всяко лиценамиращо се в Германия, отговаря в неограничен размер за нанесени щети на трети лица - това значи, че може да заплащате нанесените щети от вас до живот. Поради това за всеки, които живее тук се препоръчва да сключи тази вид застраховка. Юридическа/правна застраховка (Rechtsschutzversicherung) Към задължителната "Гражданска отговорност", имате възможност за сключването и на застраховка „Юридическа помощ при пътнотранспортни правни спорове в Германия и Европа“ (Rechtsschutzversicherung im Bereich Verkehr), както и спорове в професионален и личен план, собственици на имоти и т.н. Тя поема разходите за адвокат и спомага при юридически спорове и съдебни процеси. Фирмена застраховка - Betriebliche Haftpflichtversicherung Ако сте едноличен търговец/самонает (Selbstständig) или фирма (Gewerbe) е важно да имате Betriebliche Haftpflichtversicherung - това значи, че застраховката дава защита срещу увреждане или загуба на движими и недвижими вещи, пряко причинени вреди. Често се изисква от останалите фирми или лица, с които работите. Частно пенсионно осигуряване – Private Rentenversicherung Повечето българи вярват, че на стари години ще получат голяма пенсия в Германия. За съжаление тези очаквания не са реални. Населението застарява, продължаемостта на живота се покачва, а раждаемоста намалява. Проблемът в немското пенсионно осигуряване е, това че все по-малко работници плащат пенсионна такса, за да финансират нарастващия брой пенсионери, затова много хора в Германия имат тази застраховка, тъй като парите от пенсията не са достатъчни за пълноценен живот в Германия. Застраховка"Живот" - Lebensversicherung Застраховката "Живот" е също важна. Това е начин, чрез който може да спестявате и да бъдете подготвени за най-трудните моменти в живота или в случай на смъртен случай, семейството Ви остава подсигурено. Отговор на въпроса Ви: Едно лице може да има повече от една застраховка "Живот".
 2. Здравейте скъпи сънародници, aко някой има нужда от българоговорящ застраховател и професионална консултация, може да се обърнете към мен. Работя в зaстрахователна компания ERGO и предлагаме всякакъв вид застраховки, бюрото се намира в Ханау, от скоро и във Франкфурт. За повече информация може да се свържете с нас: Hristina Lazarova Generalagentur Hanau Michal Wozniak ERGO Group AG Vor der Kinzigbrücke 8 63452 Hanau Мобилен: 0152/ 34580019 тел.: 06181-969042-7 факс.: 06181/969042-9 hristina.lazarova@ergo.de
×
×
 • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..