Jump to content

g.petrov69

Потребител
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от g.petrov69

  1. Благодаря Ви за отзивчивостта Вероник ! Надявам се и някой друг да коментира и да даде съвет, за което ще съм благодарен.
  2. Благодаря за вниманието Вероник ! С риск да прозвуча глупаво , бих искал да запитам още нещо.... Наш сънародник, който живее в съседен град ми каза, че след проверка от ZOOL, са му казали да си заплати пътен данък или нещо подобно след което няма да има проблем да шофира с БГ регистрация. Той си е платил, даже една година назад и в момента си кара така. Не съм на ясно възможно ли е това ? Благодаря Ви прдварително и моля да бъда извинен ако звуча глупаво .
  3. Здравейте ! Току що се регистрирах тук и малко ми е объркано, за което ако бъркам нещо моля да бъда извинен. Ще съм Ви много благодарен, ако някой от Вас ми помогне със съвет относно проблема който имам. Налага ми се да регистрирам автомобил в Германия, който е закупен от БГ и е с БГ номера, колата е сравнително нова 5г. евро 5, на името на синът ми е, който си живее в БГ. Моля ви дайте съвет, как трябва да процедирам за да мога да я регистрирам в Германия , какви документи са нужни като цяло, трябва ли да я превърлям на мое име предварително не трябва ли ........ Изобщо ако някой може да ми опише цялата процедура ще съм му много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..