Jump to content

KrasimirIgnatov

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Русе
  • Страна
    ID

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на KrasimirIgnatov

  1. Да, на първо място ще започнем с уроците и след това ще търсим варианти кое и как да стане. Щом може и на Български език със сигурност ще се обадим и се надяваме като за начало да уредим място където може да се настаим и т.н.
  2. Сега разбрах, че не мога да пращам лични съобщения, та ще го напиша тук. Извинявам се ако това което ще спомена ще се счита за Спам. Забравих да спомена, че все още с жена ми сме в България и търсим вариант (превоз) до Германия понеже имаме домашен любимец. Та, става все по-сложно. Но май още няколко месеца ще сме тук понеже се уговорих с една учителка за частни уроци, та поне малко да понаучим нещо въпреки, че за месец-два какво ще научим...едва ли ще е кой знае какво, но по-добре от нищо...поне аз така си мисля. Та както споменах прочетох доста теми, но едно не ми стана ясно и ще се радвам да ми отговориш когато имаш свободно време. Отиваш в Германия и искаш да се регистрираш...Но за целта трябва да си намериш квартира, а за да ти дадат квартира ти трябва да имаш работа...а за да си намериш работа ти трябва квартира или поне аз така го разбирам. Тогава ако не познавам никой там, то няма как нито да се регистрирам, нито да си намеря работа и т.н. Всеки който заминава за там явно отива при познати и така си урежда квартирата. Та се обърках още повече и евентуално ако заминем на първо място бих искал да посетя въпросния център, та да ни насочат на някъде...знам ли. Благодаря за отделеното време :).
  3. Благодаря отново за което. Понеже случая при нас е малко по-различен ще Ви помоля да си прегледате пощата :).
  4. Прав си :). Ние със съпругата ми тепърва ще учим език и т.н. и не смея да звъня където и да е понеже идея си нямам какво да кажа ако вдигне някой който не ни знае езика. Благодаря все пак за отговора. Прочетох почти всички теми във форума и научих доста полезни неща които ще са ни в полза за напред.
  5. Здрваейте. Искам да попитам въпросната информация тези центрове и конкретно за Нюрнберг дали все още важи ?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..