Jump to content

zlati.relyovska

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Хановер
  • Страна
    DE

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на zlati.relyovska

  1. Много благодаря за отговора.Ще пиша как сме се справили,за за бъдем полезни на някой друг.Бъдете здрави и благодаря,че ви има!
  2. Здравейте, незнам от къде да тръгна с моя проблем.Реших тук да споделя,защото коментарите са полезни и направени от компетентни хора.Живея с приятелят ми от година и половина. Искаме да живеем нормално ,а не в стрес.Искаме да узаконим нашите отношения,но той е с туристическа виза.На всеки 3 месеца тя изтича и трябва да си ходи за я подновява.Това е голям проблем и не е нормално за хора,които искат да да заедно.Той е с албански паспорт.Повечето от вас предполагам сега ще си кажат,,Ясно,ето каква била работата,,Работата е,че наистина живеем заедно и сме нормална двойка.Но тук ,в Германия, казват,че е много сложно да се узаконим и той да може да .работи и живее достойно.Моля,ако някой знае от къде да тръгна и какви документи,нека да пише.Разбрах,че много подобни двойки ,когато единия не е еврогражданин,се женят в Дания.Това добър вариант ли е?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..