Jump to content

Росица Илиева

Потребител
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обща нформация

 • Град
  Бургас
 • Страна
  BG

Постиженията на Росица Илиева

 1. Здравейте , отново. Направихме запитване в НАП , служителката отговори,че имам право да подам декларацията за ползване на данъчно облекчение за дете . Тъй като не съм подала документите чрез работодателя през месец декември, ще трябва самостоятелно да си ги подам в НАП. Това става след 10.януари , заедно с годишната данъчна декларация.
 2. Здравейте ! Живея в България и работя на български договор, а съпругът ми работи на немски договор. В Германия той си подава всяка година докуминтите за детските , за щоеркласа,както и данъчна декларация. Въпроса ми е дали е проблем ако АЗ в България си подам към НАП декларацията за ползване на данъчни облекчения за отглеждане на дете до 18г? Опасявам се да не се наложи да връщаме някакви пари впоследствие. Благодаря на отговорилите .
 3. Не, живеем в България по постоянен адрес . Аз работя в България , заедно с детето. Съпругът ми работеше в Чехия от 2015 до 2021, а сега работи в Германия.
 4. Здравейте , съпругът ми работеше в Чехия на трудов договор от 1015 до 2021 година, сега разбрахме ,че може да подаде документи за възстановяване на данъци. Ако някой е минал през процедурата , моля да пише какво , къде и как трябва да направим. Благодаря!
 5. А при положение, че аз не живея и не работя в Германия , нали не се водя никакъв данъчен клас? Т.е. само съпругът ми е щоерклас 3 и няма как да се формират комбинациите 3/5 и 4/4 , или греша?
 6. Здравейте ! От април 2021г. съпругът ми работи на немски договор, а аз работя в България. Съпругът ми се води Щоерклас 3. Въпросът ми е трябва ли да подава данъчна декларация или не е задължително? Благодаря за отговорите ви!
×
×
 • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..