Jump to content

Анелия иванова

Потребител
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Анелия иванова

  1. Супер е това е значи 3 месеца е перфектно благодаря Нямам намерение да се крия защото се отказах в бг от стажа и го прехвърлих в германия та тази държава ще се надявам от нея на пенсия ,благодаря за информацията
  2. Няма да споря живея тук и знам как е и вие неможахте да ми помогнете по моята тема успех ни желая в съветите
  3. Това е смяна на пощенска кутия госпожа плащат кутията да пристигат на адреса на други хора аз съм собственик и знам 3 г живея вече тук,успех и късмет
  4. Нищо не се уведомява автоматично се сменя всичко и не се заплаща нищо!!
  5. Можете мен ме взеха без адресна и я направих след седмица
  6. Аз имам адресна без такъв договор ,за пръв път чувам че трябва,адресна ми прави собственика на жилището и това е
  7. Интересно те могат да се отчитат сами ,защо някой трябва да ги задържа
  8. Здравейте написала съм че неискам борса от България а да получа в германия ,тъй като в германия е по висока ,въпроса е за да си я получавам оттам какво трябва да се направи дали трябва да не се описвам?
  9. Здравейте искам да запитам ,при напускане от работа в германия,като аз напускам сама ,забраната за борсата там е 3 месеца и след това се започва получаване,а искам да се прибера в България и там да я получавам от германия това ще е възможно ли ?дали трябва да си оставя регистрациите в германия ?неискам борса от бг да получавам защото е малка а в германия ще хвана таван защото съм учител ,някой да е запознат?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..