Jump to content

GLOBALTV.EU- поредните мошеници


Danny

Recommended Posts

Не се доверявайте на всеки, който анонимно ви предлага услуги. Относно последната публикация от така наречената GLOBALTV.EU, в посоченият сайт от тях, няма адрес, телефон, нито име на собственик, ако някой от абонатите им иска да се жалва от нещо. Надявам се, знаете, че тук, в Германия е недопустимо която и да е фирма да не предостави реалните си данни за контакт.

Моят съвет към вас е, винаги проверявайте насрещната информация, не плащайте на сляпо, доверявайте се само на проверени фирми.

Пазете се, дошли сте тук за да сте добре и да не ви ограбват повече!

Ето и линк, за да видите какъв е адреса посочен на така наречената фирма GLOBALTV-

http://globaltv.eu/store/index.php?route=information%2Fcontact

Mожете да се убедите сами, да не говорим за цените които са обявили за услугите си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Зравейте скъпа г-це Дани,

Живея от края на 70-те години извън България. През тези години съм се наслушал на как било това или онова еди къде си и все от хора които никога не са били на въпросното място, но пък са много големи специалисти и били много вещи по темата. Та така и Вие сега тук! Доколкото разбирам от поста Ви не сте ползвали услугата на въпросната фирма GlobalTV. Та по въпроса...

Първоначално използвах услугите на Bulsatcom чрез параболна антена. През годините Bulsatcom вдигаха цени, променяха канали, сменяха приемници без кавото и да било предизвестие. С две думи правеха и правят каквото си поискат. Също понякога лошите метеорологични условия (обилен снеговалеж, дъжд) влияеха на приема на излъчвания сигнал от Bulsatcom.

Когато посетих Родината ми по-рано тази година научих от приятели за IPTV и за GlobalTV. Първоначално си закупих устройството MAG 250 (плюс WI-FI антена) и абонамент за 6 месеца за около 300 лева. След този период плащам по 12 Euro на месец, което е под цената за пакетите на Bulsatcom. Гледам 166 TV канала, като голяма част от тях са Българси или със субтитри на Български.

Има предостатъчно канали за спорт (предавания на живо), всичките Discovery Channel, музикални канали (MTV, Planeta, CITY TV и др.), канали на Руски език, Турски канали, филмови канали (HBO, Cinemax, SKY и др.), много детски канали и не на последно канали за възрастни! Също може да ползвате Internet и YouTube чрез устройството директно на вашия телевизор. Може да си записвате много лесно любими програми или филми (на диск или флашка) включая и много други екстри.

Единственото условие е да имате добър Internet. Приемника MAG 250 е с големината на две цигарени кутии, много компактен. Може да го включите директно с кабел към вашия домашен рутер или да си закупите от тях антена (което съм направил аз) и връзката става WI-FI. Когато отидете на гости (да речем Българска среща) може да си го вземе със себе си и да гледате същите канали (в България не става това) за които сте си платили.

Това, че няма посочен адрес ми е все едно, а дали предават законно също. Важното е, че са коректни и излъчвания сигнал е HD или със супер качество. Преди дни GlobalTV имаха проблем за пъви път с техния сървър (въз основа на хакерска атака). Тогава на старницата им във Facebook имаше и телефон за връзка (който работеше и чрез Viber). Даже познавам човек който също ползва услугите на GlobalTV и при някакъв негов проблем е ползвал директния chat на тяхната страница и са му отговорили веднага.

Та така накратко за GlobalTV, та ако имате въпроси първо питайте! НЕ пишете свободни съчинения!

С уважение,

Стефан Борисов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Господин Борисов,

честно казано с изказването си приличате по-скоро на рекламен агент на въпросната "фирма" отколкото на човек напуснал България преди 35 години. Аз за моите 5 години в чужбина съм научил, че няма западняк, който да плати нещо, и то суми от този порядък, без да знае точно на кого и за какво плаща и какво се случва в случай на калпава услуга или искане за рекламация. Не всеки пасе трева, т.е. привидно уместните ви доводи в защита на тази "фирма" може да изглеждат сериозно в някоя фейсбук група от типа на " Balgari v chоjbina", но не и тук. Освен това в Условията за регистрация ясно е казано: Имайте предвид, че тук не е място за вашата реклама!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте г-н Узунов,

Тук участвам със собственото си име. Напуснал съм България през далечната 1979 година. Мнооого преди вашите 5 години! Преминах границата нелегално, при което преминаване моят Приятел от детинство беше застрелян като куче от тъй наречените тогава Родни граничари. По една или друга случайност аз успях да избягам! Та само с това написано от мен мога да Ви заявя и да Ви стане ясно, че нямам нищо общо с въпросната фирма. Ползвам само тeхните услуги от които съм доволен! Вие г-н Узунов ползвате ли ги?

Относно рекламациите, ами то няма нищо за рекламиране. Имаше при Bulsatcom, но за жалост никой не ми обръщаше внимание! Наречения от вас "Западняк" няма да ползва тази услуга, защото тя е насочена за Български потребители. На останалото не е нужно да Ви отговарям, защото смятам, че е излишно. За реклама пък изобщо НЯМА място тук! Г-ца Дани сама упоменава въпросната фирма в своя пост по-горе, даже е постнала и линк към фирмата. Поста ми беше относно изявлението на г-ца Дани, която явно НЕ е ползвала въпросната услуга по която е взела отношение.

Ето тук моят адрес за Неверюищите като Вас: ... Няколко пъти в годината пътувам до Flensburg и Hamburg, та ако сте наблизо мога да Ви почепя едно кафе.

С уважение,

Стефан Борисов

P.S. Моят адрес по-горе ще го оставя за седмица. След това ще го премахна! Запишете си го, естественно ако желаете! Благдаря Ви за вниманието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ползвам услугите на Global tv и съм изключително доволен, живея в London, Surrey и тук има много клиенти които ползват техните услуги. Тази тема мисля, е отворена напълно целенасочено против тях за да им навредят! Хора не ги слушайте DANI UZUNOVA и ALEXANDER UZUNOV, услугата е супер и работи перфектно,цената е много добра и съпорта е отличен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Житейската история на господин Борисов, вероятно е интересна, но няма никакво отношение към темата. С господина Куорес също нямам какво да си кажа след конспиративното му твърдение за целенасочена атака към "фирмата", при други обстоятелства бих се смял на това. Интересно защо господина се е старал да пише на кирилица, а името ми изписва на латиница.

Правят впечатление три неща. Едновременна регистрация на двама човека живеещи (уж) в различни държави с имена изписани на кирилица, което е рядкост във форума, второто е, че се регистрират само за да отговорят/нападат по конкретна публикация, третото е, че и двамата скачат в защита на качество на услуга при положение, че това не е било тема на дискусия.

Основният проблем е това, че се опитват да ме убедят, че е нормално да вляза в един анонимен сайт, да платя за джаджа, която в ибей е в пъти по-евтина, за да ползвам услуга, която всеки средно грамотен технически ентусиаст може да предложи или ползва. Аз и в момента си гледам БГ телевизии през интернет без да плащам 12 евро на месец(?!?). Но и това не е темата, който иска да плаща колкото иска. Темата, а и това, което много ме дразни в случая е, че се очаква да бъда толкова тъп, че да плащам незнайно на кого (било офшорна фирма), без документ и гаранция. Какво се случва ако не получа нищо насреща? И много моля господата да не ми отговарят на въпросите, риторични са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте г-н Узунов,

Искренно съжалявам, че сте разбрали моят пост като нападка. Даже може да Ви се Извиня. Моето желание и цел беше да споделя какво съм направил аз и как може да се гледа БГ телевизия далеч от Родината ни. Защото след тези дълги години по света винаги съм се връщал в моята Родина - БЪЛГАРИЯ и под една или друга форма съм търсел инфо и контакт. Мисля, че навярно грешно сте ме разбрали?

Както Ви писах по-горе съм постнал моето име и адрес. Та за Неверюищите може да проверят. Стоя зад всяка написна от мен дума. За господина дето е писал след мен, нямам честта да го познавам. Та не мога да кажа нищо. Името ми е на кирилица, защото условията тук са да се пише на кирилица, а и на латиница ми е същото име (по паспорт съм с две имена), ако държите може да го променя на латиница?

Сега относно: "...че е нормално да вляза в един анонимен сайт, да платя за джаджа, която в ибей е в пъти по-евтина..." избора си е напълно Ваш или до всеки индивид лично. Както и писах това си е мое лично решение от което съм доволен. Ще се радвам, ако някой съфорумец сподели тук за друг начин да се гледа БГ телевизия включая и други канали. Благодаря Ви!

Още един път съжалявам, ако сте ме разбрали погрешно и се Извинявам!

С уважение,

Стефан Борисов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте, мина доста време от последната публикация на тази тема, но понеже аз я повдигнах, искам само да кажа няколко неща по въпроса.

Нямам нищо против бизнеса, нямам нищо против желанието на някои да се развиват, но имам против начина и ще ви кажа защо. ако господин Борисов е напуснал България много отдавна, то аз съм живяла там допреди 5 години, видях всички възможни не-начини за водене на бизнес и то най-много от този тип, чрез офшорки, полулегални, реализиращи милиони, без да платят и стотинка за спечеленото. Разбира се, че всеки решава къде и как да харчи парите си, но давате ли си сметка, че подкрепяйки мълчаливо подобен род бизнес давате рамо на много мошеници. Знам какво говоря, видяла съм го лично, затова и се махнах от България, не по икономически причини, а именно заради такива субекти. Според някои трябва да си мълча. Защо? Когато въпросната фирма публикува в сайта си реален адрес, с материално отговорно лице, телефон и други начини на плащане различни от PayPal ( да не говорим, че след като рекламират подобна услуга на територията на Германия са длъжни да предоставят тези данни публично), може би дори ще им стана клиент, въпреки, че гледам българска телевизия точно 15 мин. на ден, колкото да не забравя причините заради които съм се махнала. Стоя зад всяка моя написана дума, никой не ми е платил за това, това е моята позиция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..