Jump to content

Извлечения от сметка (Konto), които трябват в Jobcenter

Recommended Posts

Публикувано

Мъжът ми получи Кündigung. Взели сме документи от Jobcenter - Hauptantragt, на 15.07.2016. Имам три въпроса относно

1. конто извлеченията - от кой месец да почна да принтвам - от 01.април или от 01.май

2. имаме апартамент в България, които е дарение на мен от родителите ми - 63 кв.м. Имам доказателство в мен само данъчна оценка от миналата 2015 г в мен - на български.

3. Имам дебитна сметка в БГ , в която към момента имам 6 ст задължение - какво доказателство да дам за наличност. 

• Отговори 4
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Най-активни в темата

Отговор

Първата ви работа е да се регистрирате в Арбайтсамт и то в тридневен срок за да не губите от обезщетението. Всъщност има значение колко време съпругът ви е бил на трудов договор.

Относно гореспоменатите въпроси 2 и 3, те нямат никакво отношение към джобцентър. Извлеченията могат да бъдат от когато поискате, но минимум три месеца назад.

Джобцентър и Арбайтсамт са две различни неща.

Отговор

Благодаря за отговора. Всичко е свършено - Арбайтсамт и т.н. 

Anlage VM / Моля, посочете имуществото на всеки един член на потребителската общност.  застроени или незастроени парцели, домовладение (напр. еднофамилни или многофамилни къщи), собствени жилища За проверката на имуществото Бюрото по труда може да изиска представяне на съответните документи, напр. на последните годишни отчети или на извлечения от банкови сметки за последните три месеца.

Отговор
Преди 4 часа, raza68 написа:

Аnlage VM / Моля, посочете имуществото на всеки един член на потребителската общност.  застроени или незастроени парцели, домовладение (напр. еднофамилни или многофамилни къщи), собствени жилища.

Става дума за имущество в Германия.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..