Jump to content

Не може да се прекрати дог. с Мтел с пълномощно на физ. лице. Факт!


Recommended Posts

Бях в България за кратко и исках да си прекратява договорът с Мтел, оказа се, че мога да подам искането след седмица, но аз вече няма да съм в България. Защо не мога да подам сега, защото не може и трябва на дата Х. Тогава попитах какви са вариантите, казаха ми с пълномощно, не е нужно дори да е нотариално заверено, аз все пак го заверих и написах абсолютно подробно, целта на пълномощното. Отива сестра ми на датата Х и се оказва, че Мтел не прекратява договори с пълномощно на физическо лице, пълномощни може само за фирми. Поисках да говоря със служителят в офисът, та това е абсурдно.  Нотариалено заверено пълномощно за конкретен случай. Не, не може и това е. Започнах да звъня на кол центърът им и се оказа, че да това е така. Не прекратяват договори с пълномощно. За мен това не е законосъобразно, прехвърлиха ме към друг отдел обясниха ми, че служителят в офисът ме е подвел и такива са им правилата. В крайна сметка ми изпратиха искане по имейл, прекратих ме договорът, бяха любезни, но това ми костваше много нерви и излишни приказки и енергия за поредният български абсурд.

В офисът съм не мога да подам заявление преди датата. Не го приема системата.

С пълномощно пак не става, дори и нотариален заверено за конкретен случай. Пак абсурд.

Не се доверявайте и на това което ви казват в офисът, проверете на няколко места. Аз освен в офисът и си писах с тях и на чата им и на края виждате какво стана. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..