Jump to content

Отварям - бюро справки.


AinStein

Recommended Posts

Поради големия интерес за попълване на разни видове немски документи.
Бюрото ще е отворено постоянно.
Справките се подават  на лична.Цени като за народа от 180 евро.
За социално слаби от една година няма отсъпки.
За всички други само срещу заверен документ от ратхауса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2
  • Съдадена
  • Последен отговор

Най-активни в темата

Най-активни дни

Най-активни в темата

Отговор (Редактирано)
преди 8 часа, F.Dimitroff написа:

Пич, ти нещо откачи.?! Иначе имаш и смислени постове. Сякаш не си на ясно, че хората винаги са искали да получават и да им се дава без да се чувстват длъжни.

Значи първо думата пич може да си я завреш някъде където не те огрява ...
Но нали съм културен няма да продължавам да пиша.
Та нямах време да ти отговоря на хубавия ти пост с Ганьо комшията и твоите усмивки - пътувания, време с децата и семейството, красиви и поддържани забележителности.Определено не си живял в България, когато са ти наливали основите.Това е мое мнение, което трябва да отговоря и напиша в другата тема.А сега за кинтите.Кажи ми къде има във вашия град безплатни адвокатски услуги? За да се наредим на опашката и ние.Така и не си вдянал, че в България ние плащаме, благодарят ни, дори и ръка ни целуват.А безплатното - иде ми, дойде ми.Не се зачита.УВАЖАВАТ ТЕ, КАТО СИ ПЛАТЯТ.
 

Цитат

Ако може след като за получили , даващия да се чувства задължен, че е имал честта да сподели информацията си точно с тях е още по-добре.

Вземи прочети целия форум и ще дойдеш на мойто.Ти сега на страна на искащите ли си?Ами браво виж, колко регистрирани с по едно мнение.И, както вероник написа, дори са  нахални и арогантни.Ами точно тези ядосани, че не им помогнали тук търсят платени услуги.А защо да се лутат, като могат с един клик да се възползват от моето "бюро справки".Капитализъм! За всеки има избор социални кухни, дьонерджийници, пицарии или престижни ресторанти.Всичко зависи от кинтите и дали си цънцара.Има бедни и богати.Даващи и недаващи.
А не се ли замисли замисъла на така нареченото бюро, което умишлено бе наблегнато с тържествено рязане на лентата, че може да е друг? Как мислиш, колко ще се възползват от бюрото ми? Според мен никой.Трябва някак си да ги накараме да уважават труда на даващите, защото безплатното им не е даденост.Дори няма във форума бутон за дарения за благодарност.И в противовес на всичко това е мойто бюро, а там в бюрото взимат кинти.Толкова си ядосан, че аз ще правя кинтите, а не ти,че и чак злобееш.Типична балканска черта.Хвана се, нали? Виждам, че от 2018 си регистриран.На месец веднъж да бе писал щеше над 50 поста да имаш.Да опишеш за твоите безгрижни пикници или нещо противокативно.Важното е контент да има и тогава в гугъл сайта ще е на първо място свързано за българите в Германия.От многото говорене на немски забравяме българския, кое как беше, как се пишеше.Та и аз греша, но забелязах една грешка в твоя пост и от това си правя, дори извода, че не си учил в България.
ти нещо откачи.?!Пред удивителна никога, ама никога няма точка.Дано е машинална грешка, а не , че не знаеш пунктуацията.Та в крайна сметка по темата за всичко си има желаещи.
 

Редактирано от AinStein
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AinStein, заключвам темата, преди някой да е приел сериозно предложението ти :D

Ако имаш някакви възражение, използвай темата Право на отговор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1984 locked this към тема
Гост
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..